Zapri

  O podjetju

  Naziv:
  MRU-merilna in regulacijska tehnika, umerjanja, d.o.o.
  Skrajšana firma:
  MRU d.o.o.
  Naslov:
  Zaloška cesta 147, 1000 Ljubljana

  Identifkacijska številka za DDV:
  SI66449952

  Nekaj spremnih besed o Gensace.si / LiPo.si 

  Vedno bolj prepoznavna blagovna znamka LiPo akumulatorjev Gens Ace kitajskega proizvajalca Grepow ima od lanskega leta centralno evropsko skladišče in pisarno Genspow GmbH v Düsseldorfu v Nemčiji.

  Gensace.si je več kot popestritev na slovenskem modelarskem trgu. Trudimo se, da imamo najbolj priljubljene akumulatorje na zalogi ter da so naši akumulatorji dobavljivi tudi v vseh večjih slovenskih modelarskih trgovinah. Veliko truda namenjamo tudi izobraževanju - pravilni uporabi, polnjenju in hranjenju akumulatorjev. V kolikor čas dopušča v našem prostem času testiramo Gens Ace akumulatorje do skrajnih meja - z visokimi praznilnimi tokovi v različnih hitrostnih modelih letal in dirkalnimi multikopterji. Skušamo biti prisotni tudi na vseh večjih tekmovanjih in modelarskih prireditvah, saj damo veliko poudarka na osebni stik z modelarji.

  Na terenu in vseh večjih tekmovanjih in mitingih naše akumulatorje predstavljajo vrhunski mladi tekmovalci z modeli avtomobilov, letal in helikopterjev. 

  Najbolj smo aktivni na Facebook strani www.facebook.com/.... Naš e-mail je preprost - [email protected] . V kolikor imate probleme ali vprašanja ali bi radi dober nasvet, moj telefon 040 513 482 (med 8. in 15. uro od ponedeljka do petka). 

  Seveda lahko akumulatorji na voljo za osebni prevzem (skupaj z obvezno modelarsko debato :-)) in sicer v Ljubljani v podjetju MRU d.o.o. na Zaloški cesti 147. Odprta vrata vas čakajo od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro.

  Lep dan,
  za GensAce.si
  Miha Holc

  Slika obiska v pisarni GENSPOW GmbH v Düsseldorfu - z leve Zvone, Miha, Jens, Titan in Marc