O podjetju

Gensace.si / LiPo.si je več kot popestritev na slovenskem modelarskem trgu. Prodajamo, izobražujemo in prinašamo svežino v modelarsko sceno od leta 2012.

Paketi Gens Ace proizvajalca Grepow so narejeni iz kvalitetnih materialov pod strogo kontrolo kakovosti. Gens Ace paketi so večinoma lažji od konkurenčnih paketov. V ponudbi so najrazljičnejši paketi nazivnih kapacitet od 200 mAh do 40 Ah. Za vsako modelarsko uporabo se najde pravi paket.

Pri LiPo.si se trudimo, da vam vsak paket predstavimo strokovno, brez ovinkarjenj. Bolj prodajanim pakete preizkusimo notranjo upornost in podamo naša realna priporočila o praznilnih tokovih. Marsikatere pakete tudi preizkusimo, primerjamo, testiramo in tudi cikliramo. Glede na naše teste lahko podamo priporočila o pravilni uporabi vsakega paketa.  V kolikor niste prepričani o izbiri paketa, vam nudimo brezplačno strokovno svetovanje podkrepljeno z več kot 30 letnimi modelarskimi izkušnjami. Z veseljem vam pošljemo neobvezno ponudbo, za celovito polnjenje prilagojeno točno vašim željam in potrebam. Brezplačno imamo na voljo našo akademijo LiPo.si. S stalimi dobavami zagotavljamo vedno sveže LiPo pakete. Z vami ostanemo tudi po nakupu.

V kolikor čas dopušča v našem prostem času testiramo Gens Ace akumulatorje do skrajnih meja – z visokimi praznilnimi tokovi v različnih hitrostnih modelih letal in dirkalnimi multikopterji.

Na terenu in vseh večjih tekmovanjih naše akumulatorje predstavljajo vrhunski mladi tekmovalci z modeli avtomobilov, letal in helikopterjev.

Najbolj smo aktivni na Facebook strani. Naš e-mail je preprost – info@lipo.si . V kolikor imate probleme ali vprašanja ali bi radi dober nasvet, moj telefon 040 513 482 (med 8. in 15. uro od ponedeljka do petka).

Seveda lahko akumulatorji na voljo za osebni prevzem  in sicer v Ljubljani v podjetju MRU d.o.o. na Zaloški cesti 147. Odprta vrata vas čakajo od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro.

Lep dan,
za LiPo.si
Miha Holc

Podatki podjetja

NazivMRU-merilna in regulacijska tehnika, umerjanja, d.o.o.
Skrajšan nazivMRU d.o.o.
NaslovZaloška cesta 147, 1000 Ljubljana
ID št. za DDVSI66449952
TRR pri NLB d.d.
IBANSI56 0205 6025 5891 472BIC/SWIFTLJBASI2X
TRR pri Delavska hranilnica d. d.
IBANSI56 6100 0001 2851 683BIC/SWIFTHDELSI22

Kontakt


    Želim prejemati e-novice o novostih v ponudbi, posebnih ponudbah in popustih

    Kako do nas


    Delovni čas: ponedeljek – petek: 8:00 – 15:00