Lokacija: Zaloška cesta 147, 1000 Ljubljana

Delovni čas: Pon-Pet 8:00 - 15:00

Akademija LIPO.si

Varnostna opozorila

O podjetju

Domov / Priporočila / Vsak začetek je težak,

Vsak začetek je težak,

Začetnik pozdravljen na straneh LiPo.si

Našel si prave strani z legitimnimi informacijami o LiPo paketih (iz litij ion polimernimi členov) za tvoj nov hobi. Naj postane lipo.si tvoj portal za brezplačno črpanje našega znanja, ki smo ga zbirali več kot 30 let.

Vsi smo bili enkrat začetniki

Še pred časom interneta so bili edini vir znanja srečanja, tekmovanja ali pa revije / knjige. Specifično za modelarsko tematiko je bilo tega res malo, še manj pa na tematiko akumulatorjev in polnilne tehnike. Naše RV modele so napajali NiCd, kasneje NiMH členi, kasneje LiIon in zadnjih 15 let skoraj izključno LiPo paketi. Dandanes so LiPo paketi cenejša izbira od primerljivih NiMH paketov.

Lahko ste prepričani, da je kombinacija naših izkušenj, izkušenj dosedanjih kupcev ter izkušenj iz tujine vaša zmagovalna kombinacija za najboljši in preprost začetek v lep svet RC modelarstva. To, da vse to delimo brezplačno je naš doprinos v slovenski modelarski prostor in en korak k ponovni popularizaciji tega lepega hobija.

O ekipi lipo.si

Postani del družine LiPo.si

Redkokateri “influenserji” danes povedo res vse. Ko jim proizvajalci dajo v roke brezplačne produkte, ti postanejo takojšen hit in “najboljši na tržišču”. Začetnik ne dobi relevatnih informacij ali je produkt primeren ali ne zanj in za njegovo uporabo. Zato priporočamo, da si vzamete svoj dragoceni prosti čas v branje prispevkov na teh straneh. Če še vedno niste prepričani v izbiro, nam pošljite e-mail z natančnim opisom vaše problematike ali nas pokličete v delovnem času.

Žal so danes Youtube in ostala družabna omrežja postala edini vir informacij za neizkušene začetnike. Mnogokrat so informacije ne samo zavajujoče, ampak popolnoma napačne. V morju različnih informacij zmeda tako postane še večja.

Pri nas kritično ocenimo skorajda vsak artikel, ki je v prodaji. Najbolj prodajane LiPo pakete dobro poznamo in skupaj z izkušnjami uporabnikov točno lahko ocenimo ali so primerni za vašo uporabo, znanje in izkušnje.

Znamo poprijeti za spajkalnik in opraviti manjša spajkalna dela – menjave priključkov, izdelave adapterjev, polnilnih kablov, itd. nam ne predstavljajo problema.

Nam zaupa že preko 3600 zadovoljnih kupcev.

Naš celovit pogled na tvoj nov hobi

Mi nismo samo strogo specialisti za LiPo pakete in polnilno tehniko, ampak imamo dovolj znanja in izkušenj, da lahko pogledamo na preživljanje v hobiju širše. To pomeni, da vas podučimo ne samo o pravilnem ravnanju s paketi, ampak povemo kako lahko iz paketov z različnimi postopki polnjenja in predpriprave dobite še večjo moč – bodisi za hitrejše modele, še boljše pospeške, vratolomne akrobacije, itd. Povemo veliko o pravilni izbiri polnilnika, kar je mnogokrat spregledana tematika. Zato ne svetujemo, da si kopičite velike količine LiPo paketov.

Pomembno je, da poskrbite za varno in hitro polnjenje, brez da bi zmanjševali življenjsko dobo vaših LiPo paketov. Le tako boste lahko svoj dragoceni prosti čas izkoristili za tisto, kar vas najbolj veseli – vožnje/letenja z vašimi RV modeli!

Gens Ace paketi s svojimi kvalitetnimi materiali, izdelavo in strogo kontrolo kakovosti to tudi omogočajo.

Nenazadnje, ni nas strah svetovati ostalih slovenskih trgovin, v kolikor česa pri nas ne najdete.


Začetniki pozor!

Spodaj so povezave do posebej pomembnih informacij, ki jih morate poznati preden začnete polniti svoje nove LiPo pakete:

Preberi si naše brošure! Osnove rokovanja z LiPo paketi Prva polnjenja Izbira polnilnika

Avtor: Miha Holc

Prispevek sem spisal na podlagi lastnih testiranj, izkušenj, izkušenj uporabnikov in relevatnih informacij na spletu. Vaša vprašanja ali komentarje lahko napišete spodaj. Z veseljem jih bom pogledal in odgovoril v doglednem času.  

O ekipi LiPo.si

zgodba se začne davnega leta 1989...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja