Lokacija: Zaloška cesta 147, 1000 Ljubljana

Delovni čas: Pon-Pet 8:00 - 15:00

Akademija LIPO.si

Varnostna opozorila

O podjetju

Domov / Nasveti / Primer optimizacije modela LOSI DBXL

Primer optimizacije modela LOSI DBXL

Petkova #glasbenaželja #optimizacija LiPo.siLOSI RC DBXL, ki je bil doslej napajan z inferiornimi 5000mAh 6S paketi, ki so se nevarno napihovali med vožjo!

Ponosnega lastnika modela LOSI RC DBXL smo razveselili s paketi #Bashing 6800mAh 6S v serijski vezavi za 12S1P. Prisluhnil je našim nasvetom – zamenjali smo obstoječe EC8 priključke, ki so se ob priklopu močno iskrili za priključke AS150 in optimizirali dolžine kablov. Tako smo ne samo prihranili skoraj 110g kablovja, ampak zagotovili, da bo nasmešek na obrazu ostal še dolgo po vožnji.
Za polnjenje se je lastnik odločil za dva polnilnika Gens Ace D300. Seveda smo mu uredili polnilne kable. Dva piskača nastavljena na 3,6V bosta poskrbela, da bosta imela paketa dolgo življensko dobo, ponovno polnjenje s polnilnikoma bo tako trajalo samo kakih 20 minut in lastnik bo lahko zopet užival v vožnji.

 

Prosimo upoštevajte:

Avtor: Miha Holc

Prispevek sem spisal na podlagi lastnih testiranj, izkušenj, izkušenj uporabnikov in relevatnih informacij na spletu. Vaša vprašanja ali komentarje lahko napišete spodaj. Z veseljem jih bom pogledal in odgovoril v doglednem času.  

O ekipi LiPo.si

zgodba se začne davnega leta 1989...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja